MuziekNieuws

Dio – Radio

Dio Radio(Nieuwste Hits) – Het is een tijdje stil geweest rond de Nederlandse rapper Dio. Zijn laatste album ‘Benjamin Braafs Festival’ kwam uit in 2012. Vrijdag 27 juni komt zijn ‘EP Radio’ uit.

Dio is in tussen tijd druk bezig geweest met het maken van nieuwe muziek. Voor zijn album die later dit jaar uitkomt. Dio brengt alvast een voorproefje uit in de vorm van de ‘EP Radio’. De titeltrack van de EP heeft “Radio” heeft Dio alvast online gezet. Op het nummer kan Dio al zijn liefdesverdriet kwijt. Vorig jaar ging zijn relatie uit en overal waar hij kwam of keek werd hij herinnerd aan zijn ex. Ook de liedjes op de radio deden Dio aan zijn ex denken vandaar de titel van het nummer!

De ‘EP Radio’ is nu al te beluisteren via Spotify. Op de EP staan samenwerkingen met Willem van The Opposites en Lil’ Kleine. Spanker, Big2 en Spasmatic zijn verantwoordelijk voor de producties!

Beluister hieronder “Radio”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.