DanceMuziekNieuws

Disclosure ft. Kwabs – Willing & Able

(Nieuwste Hits) – Disclosure maakt steeds meer bekend over de samenwerkingen die op hun nieuwe album Caracal staan. Zo is Kwabs te horen op hun nieuwe single “Willing & Able”.

De broers Lawrence maakte eerder al bekend dat Lorde, The Weeknd en Miguel te horen zijn op het album Coracal. Ook is hun oude vriend Sam Smith te horen op de single “Omen“. Sam Smith verzorgde ook de vocalen van de doorbraak single “Latch“. Deze single doet het al goed in de hitlijsten.

Willing & Able

Kwabs stond op de BBC Sound of 2015 lijst met acts om in de gaten te houden dit jaar. In Nederland kennen we hem vooral van zijn single “Walk“. Nu is zijn prachtige stem te horen op de nieuwe single “Willing & Able” van Disclosure. Een strakke productie waarop de typische sound van de broertjes Lawrence goed naar voren komt. Het album Coracal komt 25 september uit.

Tour

Disclosure speelt aan het einde van het jaar hun grootste shows tot nu toe in Amerika. Zo treden zo onder andere op in de Memorial Sports Hall in Los Angeles en in Madison Square Garden in New York. In Europa staan ze op verschillende festivals waaronder Lowlands.

Beluister hieronder “Willing & Able”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.