DanceMuziekNieuws

Disclosure – Hourglass ft Lion Babe

(Nieuwste Hits) House duo Disclosure brengt nieuwe single Hourglass uit. Dit is alweer hun vijfde single van het nog te verschijnen album ‘Caracal’. Hourglass verziet in onze behoefte van Disclosure: een heerlijke house beat met catchy vocalen van neo-soul duo Lion Babe.

Nieuwe album Caracal op 25 september
De single is Hourglass is uitgebracht in het kader van de nieuwe plaat ‘Caracal’. Caracal wordt op 25 septemeber 2015 uitgebracht. Hieronder valt de tracklist van het album te lezen. Wat op valt zijn bekende namen als: R&B zangers The Weeknd en Miguel, soul en jazz zanger Gregory Porter, band Lorde en popgigant Sam Smith. Deze laatste was overigens ook Latch van op het vorige album te horen. Al deze namen staan hopelijk garant voor wat fijne house nummers zoals we gewend zijn van Disclosure. Je kan via deze link al vast een mini album mix horen.

Disclosure - Caracal

Neo-soul duo Lion Babe
Hourglass bevat een featuring van Lion Babe. Disclosure werkt vaker met artiesten uit verschillende achtergronden voor hun singles en albums. Lion Babe is een Neo-soul en hun meest recente eigen single heet ‘Wonder Woman’.

Jouw favoriete single?
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we genieten van het nieuwe album van Disclusure. Gelukkig kunnen we ons nu nog vermaken met de vele singles. Welke single vind jij het tofst?

Beluister hieronder “Hourglass”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.