Nieuws

DJ’s 3fm Serious Request bekend!

De negende editie van 3fm Serious Request vindt dit jaar in Enschede plaats. Dit jaar gaan Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom zes dagen het Glazen Huis in om geld op te halen voor het Rode Kruis. Het thema is dit jaar babysterfte. Elk jaar sterven er miljoenen baby’s onnodig. Elke 6 seconden sterft er een baby.

De drie dj’s in het Glazen Huis in Enschede gaan van 18 t/m 24 december er alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze stille ramp. Het Rode Kruis kan helpen door medische zorg te bieden en moeders te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en de zorg voor hun pasgeboren kind.

De eerste artiesten voor het het afsluitende concert zijn al bekend. Kane, Kensington, Caro Emerald en Go Back To The Zoo zullen een optreden verzorgen. Het Glazen Huis staat in 2013 in Leeuwarden.

Bekijk hier de sfeerbeelden van het Glazen Huis 2011

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.