Nieuws

DJ’s glazenhuis bekend

Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timur Perlin zijn dit jaar de 3fm dj’s die voor Serious Request geld in gaan zamelen voor het Rode Kruis. Dit jaar staat het glazenhuis in Leiden.

Het is voor Gerard Ekdom al de zesde keer dat hij zich zal opsluiten in het huis. “Het is ieder jaar weer een groot feest en het verveeld nooit” aldus de dj. Voor Timur Perlin wordt het de eerste keer. Aan de ene kant vond hij het een hele eer en is hij heel blij dat hij het glazenhuis in mag. Aan de andere kant vindt Timur het enorm spannend omdat hij niet weet wat hem te wachten staat.

Serious Request staat dit jaar in het teken van moeders die zijn beschadigd door oorlog en conflicten. De dj’s eten tijdens deze dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en tv. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.