MuziekNieuws

Don Diablo – Edge Of The Earth

Don Diablo Nieuwe Wldernis

(Nieuwste Hits) – DJ en producer Don Diablo heeft de officiële soundtrack gemaakt voor de natuurdocumentaire “De Nieuwe Wildernis”. Het nummer heet “Edge Of The Eart” en past perfect bij de mooie beelden.

Een groep Nederlandse filmmakers mocht 2 jaar lang filmen in het natuurgebied de Oostvaardersplassen. Ze kregen toestemming om overal te filmen waar ze wilden. Het project resulteerde in de grootste Nederlandse natuurfilm ooit gemaakt. De Nieuwe Wildernis draait sinds kort in de bioscoop en wordt van 11 december in een driedelige tv-serie uitgezonden op Nederland 1.

Don Diablo nam de soundtrack voor zijn rekening. Hij is een paar keer naar de Oostvaardersplassen gegaan om inspiratie op te doen. Toen heeft hij eerst de tekst geschreven en daarna de muziek gemaakt die er het beste bij past. Het nummer komt het beste tot zijn recht als je de videoclip erbij ziet! Don Diablo vindt dit dan ook zijn tofste clip tot nu toe!

Beluister hieronder “Edge Of The Earth”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.