MuziekNieuws

Don Diablo feat. JP Cooper – The Artist inside

Don Diablo heeft samen met JP Cooper “The Artist Inside” gemaakt. Deze single heeft hij gemaakt om zijn overleden vader te eren. De opbrengst van het nummer gaat naar KWF Kankerbestrijding en het is het campagnenummer van de benefietshow “Sta op tegen kanker“. Deze show wordt op 28 november uitgezonden bij de AVRO op Nederland 1.

De single is een lange brief aan zijn vader met alles erin wat Don Diablo nog wilde zeggen tegen hem. Helaas heeft Don Diablo niet de kans gehad om zijn vader de brief voor te lezen. Zijn vader was al te verzwakt. Vandaar het nummer “The Artist Inside” een ode aan zijn overleden vader. Don Diablo zegt zelf dat hij van zijn vader heeft geleerd te kijken naar kunst en muziek. Zijn vader heeft hem gevormd tot de artiest die hij nu is.

De single is hier te koop!

Beluister hieronder “The Artist Inside”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.