MuziekNieuwsPop

Douwe Bob – Was It Just Me

(Nieuwste Hits) – Douwe Bob heeft de tweede single van zijn aankomende album uitgebracht. De single ‘Was It Just Me’ is bedoeld om mensen een hart onder de riem te steken.

Afgelopen jaar heeft Douwe Bob veel tijd doorgebracht op zijn boot. De eenzame afzondering vanwege de pandemie bleek ook een prima aanleiding voor het schrijven van muziek. Zijn nieuwste single “Was It Just Me” is de tweede single van zijn aankomende album. Dit album staat gepland voor het voorjaar. “Was It Just Me” vertelt het verhaal van een klassieke breakup. Ondanks dat er heel veel mensen samen zijn met hun liefde op Valentijnsdag zijn er ook veel mensen alleen en niet in the mood. Voor Douwe Bob inspiratie om dit nummer te schrijven en een beetje troost te bieden. Het nummer is de opvolger van “Hold On“.

Beluister hieronder “Was It Just Me”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.