IndieMuziek

Dressed Like Boys – Nando

(Nieuwste Hits) – Dressed Like Boys brengt debuutsingle “Nando” uit. De band is een project van DIRK. frontman Jelle Denturck die een zachtere kant van zich zelf laat zien die minder past bij DIRK.

Dressed Like Boys geeft Denturck de ruimte om persoonlijke en openhartige liedjes te schrijven. Hij zingt over zijn zoektocht naar persoonlijke vrijheid, zijn homoseksualiteit, zijn relatie en schuwt ook zwaardere thema’s zoals gaybashing niet. Met zijn muziek wil hij een diepe universele betekenis overbrengen en de complexiteit van de menselijke natuur verkennen.

Debuutsingle ‘Nando’

De debuutsingle van Dressed Like Boys, ‘Nando’, is een liefdesverklaring aan zijn partner Nand. Het nummer is een wonderlijke piano ballad waarin invloeden van Tobias Jesso Jr., Queen en Elton John samenkomen. Met ‘Nando’ laat Denturck zien dat hij niet alleen in staat is om herrie te maken, maar ook om een diepgaande en breekbare kant van zichzelf te tonen. Voor een debuutalbum van Dressed Like Boys moeten we wachten tot het voorjaar van 2025. Maar met de release van ‘Nando’ krijgen we alvast een veelbelovend voorproefje van wat komen gaat.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.