MuziekPop

Drew Sycamore – I Wanna Be Dancing

(Nieuwste Hits) – Drew Sycamore is op dit moment een van de grootste artiesten in de Deense popscene. Ze bracht afgelopen jaar de track ‘I Wanna Be Dancing’ uit.

In 2019 scoorde Drew Sycamore gelijk twee top 10 hits en ruim 6 miljoen streams met haar zeer goed ontvangen debuutalbum “Brutal”. Afgelopen zomer begon de Deense artiest met de Welshe ogen aan een nieuwe fase van haar carrière. Dit deed ze door haar alter ego Sycamore toe te voegen aan haar naam en de single “Take It Back” uit te brengen. Ook bracht ze in 2020 Drew de EP “I Wanna Be Dancing” uit me de gelijknamige titeltrack. Die zeker hitpotentie heeft volgens Nieuwste Hits. Mede door deze EP werd ze uitgenodigd voor Eurosonic en werd ze genomineerd door de Danish Music Award!

Haar single doet ons denken aan Christine and the Queens. Wat vind jij?

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.