DanceMuziekNieuws

Duke Dumont – Ocean Drive

Duke Dumont, Ocean Drive(Nieuwste Hits) – De Britse producer DJ Duke Dumont brengt eindelijk zijn langverwachte nieuwe single “Ocean Drive” uit! De single zorgt ervoor dat de zon spontaan begint te schijnen.

Duke Dumont was jarenlang een DJ die de hele wereld over reisde en mocht draaien in de grootste clubs. In 2010 vond hij het tijd worden om zijn eigen muziek te produceren en remixen te maken. Duke Dumont is enorm kritisch op zich zelf en oefende zijn technieken net zolang totdat hij alles tot in de kleinste details beheerste. Dit resulteerde in de succesvolle singles “Need U (100%)” en “I Got U“. Deze twee singles behaalden beiden de nummer 1 positie in de UK Singles Chart.

De nieuwe single “Ocean Drive” kan aan dit rijtje worden toegevoegd. “Ocean Drive: heeft alle ingrediënten in zich om een enorme hit te worden! De single is enorm radiovriendelijk. “Ocean Drive” is afkomstig van de EP Blasé Boys Club, PT 1 die 2 oktober uitkomt. Hij vernoemd de EP naar zijn eigen platenlabel Blasé Boys Club.

Beluister hieronder “Ocean Drive”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.