Rock

Editors – Ocean Of Night

(Nieuwste Hits) – Het nieuwe album “In Dream” van Editors is al een tijdje uit en bracht al mooie nummers met zich mee. De band staat 4, 5 en 6 november in de Heineken Music Hall. De hoogste tijd dus om te schrijven over het album!

Life Is A Fear, No Harm en Marching Orders zijn al eerder uitgebracht, en zo staat de nieuwe single op de stoep om officieel als single uitgebracht te gaan worden: Editors – Ocean Of Night.

De grootste vraag over het nieuwe album is, staat hier een Smokers Outside The Hospital Doors, Racing Rats, Papillon of A Ton Of Love op? En helaas moeten we concluderen dat het antwoord NEE is. Eerdere tracks van het album waren al stukken rustiger, en zo ook Ocean Of Nights. Neemt niet weg dat het wel een echte Editors track is.

Het intro, alleen met piano is al voor de Editor fan herkenbaar. Maar dan de stem van Tom Smith. Diep en duister…. De track krijgt wat vaart en dan horen we zowaar een vrouwenstem die de 2e stem verzorgd. Iets dat niet vaak gebeurd bij tracks van Editors. Ocean Of Night bouw lekker op, en ondanks dat het nummer 5.05 minuten duurt hoop je alsnog dat er geen einde aan komt.

De melodie klopt en je word als het waren meegenomen door het nummer en de zang van Tom Smith. Door diverse elementen als hand claps en de kickdrum die door blijft gaan houd het nummer de vaart er in en blijf je geboeid.

Beluister hieronder “Ocean Of Night”

Frank Frenckel

Muziekliefhebben from the day he was born!!Muziek is de rode draad in het leven van Frenckel (Frank Kok) Van zingen in een kerkkoor en een popkoor, tot draaien op feesten met 5.000 man, tot wekelijks naar een concert gaan in Tivilo, Paradiso, Tolhuistuin, Melkweg, Ziggodome of de HMH.Begon met draaien op zijn 15 jaar en is nu na 18 jaar nog steeds actief als club dj en producer. En sinds 2014 ook bezig met het radio item Frank's Choice in het programma Houdbaar Tijmen.Op de site Nieuwste Hits zal Frenckel zich voornamelijk gaan richten op de nieuwste Dance tracks, maar een uitstapje naar een andere muziekstijl kun je ook zeker verwachten van deze jongen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.