MuziekNieuwsPop

Edwin Evers brengt debuutalbum Tijd uit

(Nieuwste Hits) – Op 9 april brengt Edwin Evers zijn debuutalbum “Tijd” uit. Waarvan de singles “Het Gevoel” en “Als Er Niets Meer Is” al zijn uitgebracht.

Het maken van een volledig album was een wens die Edwin Evers al langer had. Maar de lockdown die vorig jaar maart werd ingevoerd versnelde het proces. Edwin kon mede daardoor dagen en nachten in zijn thuisstudio werken aan zijn eigen muziek!

Dit keer dus geen liedjes schrijven voor anderen Edwin Evers schreef hij al nummers voor o.a. Jan Smit en Glennis Grace. Maar echt voor zichzelf! Hij kreeg wel hulp van leden van de Edwin Evers Band en ging voor opnames van sommige nummers naar de legendarische Bullet Sound Studio. Het album ‘Tijd’ verschijnt op 9 april en bevat veertien nummers.

Beluister hieronder “Het Gevoel”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.