HiphopMuziek

Elf Kid – Golden Boy

(Nieuwste Hits) – Elf Kid is een rijzende ster in de UK grime-scene. Met zijn eerste solo single “Golden Boy” heeft hij de nieuwe “Bonkers” in handen.

Elf Kid is een van de oprichters van het Londense collectief The Square. Die o.a. Jamie XX zijn single “Goh” een grime makeover gaven. Maar de rapper timmert nu ook solo aan de weg met zijn single “Golden Boy”. Een regelrechte clubbanger die zo maar is kan uitgroeien tot de “Bonkers” van 2016. Deze track van Dizzee Rascal was in 2009 razend populair. Het lijkt erop dat grime-scene weer een beetje opleeft. Op de BBC sound of 2015 stond Stormzy op de derde plek en ook tijdens Eurosonic gooide hij hoge ogen.

Elf Kid – Golden Boy

De Britse rapper rapt over een beat die in je hoofd blijft zitten en niet meer uit je hoofd gaat. Hij rapt op zo’n hoog tempo en met zoveel energie dat mindere MC’s het moeilijk krijgen om bij te houden. De clip is opgenomen op Lewisham High Street in Zuid-Londen en in de Pepys Estate in Deptford. Elf Kid en Stormzy zijn beide namen om in de gaten te houden de komende tijd.

Beluister hieronder “Golden Boy’

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.