MuziekNieuwsPop

Elieve – Tinder

(Nieuwste Hits) – De 25-jarige Nederlandse Elieve timmert hard aan de weg! Ze ging viral met een video op Facebook, trad op in The Voice of Turkije en maakt covers voor haar Youtube-kanaal. Eigen muziek kon niet uitblijven en nu is daar haar single “Tinder”.

Elieve was in haar slaapkamer lekker aan het zingen met haar föhn in haar hand en dacht waar ben ik eigenlijk meebezig. Toch vond ze het leuk genoeg om er een filmpje van te maken en deze te plaatsen op haar Facebookpagina. Dit filmpje van slechts 15 seconden ging binnen no time viral! Het filmpje waarop Elieve niet eens scherp te zien is werd meer dan 7 miljoen keer bekeken en is meer dan 13 duizend keer gedeeld.

Nieuwe single Tinder

Door haar covers is Elieve ook in het buitenland populair. Haar best bekeken video’s zijn haar covers van Camila Cabello en Fifth Harmony. Maar naast haar covers die goed worden bekeken en de fans die ze hier door gekregen heeft vond ze het ook tijd worden voor eigen muziek! Haar eerste single “Links naar Rechts” had het thema liefde en ook op haar nieuwste single “Tinder” sluit aan op dit thema.

Beluister hieronder “Tinder”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.