MuziekPopRock

Emil Landman – Our Bodies

(Nieuwste Hits) – Singer-songwriter Emil Landman reisde in negen wegen de wereld rond om liedjes te schrijven. Het resultaat is zijn tweede album die aan het einde van het jaar uitkomt. Als voorproefje is er nu alvast de nieuwe single “Our Bodies”.

Emil reisde in 9 weken door 14 landen waaronder Duitsland, Rusland, Mongolië, Zuid-Korea, Amerika, Portugal en Frankrijk. Als vervoersmiddel koos hij zoveel mogelijk de trein. Tijdens zijn reis van zo’n 40.000 kilometer heeft hij ook een vlog gemaakt waarin hij laat zien wat die heeft meegemaakt. Onderweg ontdekte Emil Landman steeds weer nieuwe plekken met verassende verhalen, mensen en culturen. Tijdens zijn lange gesprekken, schaakspelletjes en gitaarspelen deed hij inspiratie op voor zijn tweede album.

Our Bodies

Door de inspirerende omgeving leken nieuwe klanken en woorden als vanzelf te ontstaan. Door zijn meegebrachte apparatuur kon hij zijn ideeën ook gelijk opnemen. Eenmaal thuis aangekomen heeft Emil Landman dit ruwe materiaal uitgewerkt met zijn vaste producer Martijn Groeneveld (Blaudzun, Bertolf). Het tweede album wordt op 20 oktober gepresenteerd in de EKKO in Utrecht. Tot die tijd moeten we het doen met zijn eerste single “Our Bodies” waarop je al goed hoort dat hij nieuwe klanken gebruikt.

Beluister hieronder “Our Bodies”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.