MuziekPop

Emil Landman – Trouble

(Nieuwste Hits) – Vandaag heeft Emil Landman zijn nieuwe single “Trouble” uitgebracht. Het is alweer de vierde single van zijn aankomende album.

Emil vertelt; “Het nummer gaat over twee van mijn beste vrienden waarmee ik vroeger ontzettend veel avonturen hebt beleefd. Zij het fietsen naar Barcalona, met de motor naar Rusland of een tour door Amerika, het maakte eigenlijk niet uit hoe of wat maar het liep altijd volledige uit de hand; Inclusief een niet geplande show op Lollapalooza in Chicago.”

Na 8 jaar van reizen, muziek maken en schrijven over de hele wereld, vond Emil zijn nieuwe creatieve broedplaats in Brooklyn, New York. Hij dompelde zichzelf onder in de bruisende New Yorkse muziekscene waar hij opnieuw een diepe connectie vond met zijn liefde voor muziek. Hij omschrijft zijn tijd in Brooklyn als een artistiek proces waar hij zichzelf een spiegel voorhield; het loslaten van angsten, twijfels en verwachtingen en de mensen die daar bij horen. Aankomende maanden zal Emil Landman je met zijn nieuwe single en aankomend album mee nemen op zijn reis door de jaren heen. Terug naar het verleden, mee naar het heden, op weg naar een nieuw album!

Beluister hier de nieuwe single “Trouble”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.