HiphopMuziekNieuws

Eminem – Tobey

(Nieuwste Hits) – Eminem brengt nieuwe single ‘Tobey’ uit en maakt de releasedatum van zijn nieuwe album ‘The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)’ bekend. Fans kunnen hun hart ophalen: het langverwachte album verschijnt op vrijdag 12 juli.

Nieuwe single Tobey

De nieuwe single, getiteld ‘Tobey’ en featuring BabyTron en Big Sean, kwam afgelopen dinsdag uit. Het nummer biedt een compleet ander geluid dan voorganger ‘Houdini’, maar is onmiskenbaar Eminem. De openingszin van BabyTron, “Tobey Maguire got bit by a spider, but see, me, it was a goat.” zet meteen de toon.

De vorige single, ‘Houdini’, werd direct na de release op 31 mei een wereldwijde hit. Het nummer bereikte de Billboard Global 200 en de Streaming Songs Chart, beide op nummer 1, en debuteerde op nummer 2 in de Hot 100. Momenteel staat ‘Houdini’ in de Top 20 van zowel de Spotify Global als de US Charts. Dit is Eminem’s hoogst genoteerde single sinds ‘The Monster’ uit 2013.

The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)

Dat er een nieuw album aan zat te komen, was al duidelijk. Eminem kondigde dit aan tijdens de openingsceremonie van de NFL Draft 2024 op 25 april. De albumtitel The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) verwijst naar het einde van zijn iconische alter ego Slim Shady. In de albumteaser zagen we een detective die de moord op Slim Shady probeert op te lossen. Daarnaast verscheen er een overlijdensbericht in de Detroit Free Press, wat de spanning verder opvoerde. Met het verschijnen van de single ‘Tobey’ werd ook bekend dat het album op 12 juli uitkomt.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.