DanceMuziek

Empire of the Sun – Music On The Radio

(Nieuwste Hits) – Op 26 juli brengt het Australische duo Empire of the Sun hun nieuwe album ‘Ask That God’ uit. Hiervan is ‘Music On The Radio alweer de tweede single die alvast is uitgebracht.

Het Australische duo Empire of the Sun, bestaande uit Luke Steele en Nick Littlemore, komt op 26 juli met hun langverwachte vierde studioalbum ‘Ask That God’. Na acht jaar stilte maakt de band een spectaculaire comeback met dit nieuwe werk. In april verscheen de eerste single ‘Changes‘, en nu introduceren ze de tweede single ‘Music On The Radio’.

De Tweede Single: ‘Music On The Radio’

De nieuwe single ‘Music On The Radio’ is een perfect voorbeeld van de unieke sound die Empire of the Sun altijd heeft gekenmerkt. Luke Steele vertelt: “Voor mij voelt dit nummer als een tiener die in opstand komt tegen zijn denkbeeldige emoties. Het is op een manier geschreven zoals alleen Lord Littlemore woorden tot leven kan brengen. De bas omhult je in een hypnotische groove waar je niet aan kunt ontsnappen.

Het nummer beschrijft een herkenbare frustratie met de huidige radiomuziek, maar benadrukt ook de kracht van muziek om emoties te uiten en te verbinden: “I don’t like the music on the radio / They don’t play my song / I don’t like the music on the radio / But I sing along.

Ask That God

Nick Littlemore beschrijft het nieuwe album als een reflectie van een grootse verandering: “Dit werk vertegenwoordigt de grootste verschuiving in bewustzijn die onze wereld ooit heeft gezien, en dat wordt weerspiegeld in de muziek.” Volgens Littlemore is het album een reis van zowel innerlijke als uiterlijke verkenning.

Empire of the Sun

Empire of the Sun, bekend van hits als ‘Walking On A Dream’ en ‘We Are The People’, heeft in de afgelopen tien jaar een onuitwisbare stempel gedrukt op de elektronische muziekwereld. Met meer dan 5,5 miljoen verkochte albums en 7,6 miljard streams wereldwijd, is hun impact onmiskenbaar.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.