MuziekNieuws

Eric DeVries – Close To Home

Eric DeVries Back Home Arthur Bagen De Nederlandse singer-songwriter Eric DeVries won in 1992 bijna de Grote Prijs met The Big Easy. Inmiddels gaat die alweer een tijd solo en heeft hij zijn derde album “Close To Home” uitgebracht.

Eric DeVries loopt al flink wat jaren mee. Vanaf 1976 zat hij in verschillende formaties en was te zien in verschillende theaters in Nederland. Ook tourde hij een paar keer solo door Amerika. Toch kwam in 2004 pas zijn eerste solo debuutalbum “Litte of a Romeo” uit. Drie jaar later bracht hij het album “Sweet Oblivion” uit. Nu zijn we zeven jaar verder is “Close To Home” uitgebracht. Een prachtig album vol met Americana. DeVries is een ware woordkunstenaar en laat op de dertien tracks die op “Close To Home” staan goed doordachte teksten horen. Hij snijdt onderwerpen aan als liefde, dood en spijt op een manier die niet verveeld.

Eric DeVries heeft op het album een aantal topmuzikanten verzameld. Dit en de productie van BJ Baartmans zorgt ervoor dat het album zeer luchtig klinkt. Het is net alsof je er live bij bent. Dit komt de sfeer van “Close To Home” zeker ten goede. Het album steekt zo goed in elkaar dat je bijna niet hoort dat het van Nederlandse bodem komt.

Het album “Close To Home” is via deze link te bestellen.

Beluister hieronder “Close To Home”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Eric DeVries – Close To Home

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.