MuziekNieuws

Erik Arbores ft. Esmée Denters – dance4life

Het 15-jarige dj talent Erik Arbores is sinds kort ambassadeur van dance4life. Om zijn ambassadeurschap kracht bij te zetten heeft hij samen met Esmée Denters de titeltrack voor dance4life 2012 gemaakt. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het dance4life.

Net deze track treden Erik Arbores en Esmée Denters in de voetsporen van artiesten als Tiësto en Maxi Jazz, die eerder een titeltrack maakten voor dance4life. Erik Arbores vindt het helemaal te gek dat hij meteen iets terug kan doen voor het goede doel. Ook Esmée Denters is blij met haar bijdrage aan het nummer. Het is totaal anders dan de muziek die ze normaal maakt. Dat het hele andere muziek is en de samenwerking met zo’n talent als Erik Arbores maakt het voor Denters een enorm leuk project.

Beluister hieronder “dance4life”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.