Muziek

Eva Crutzen – Bodem

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse met een Gouden Kalf bekroonde actrice Eva Crutzen speelt de hoofdrol in de serie ‘Bodem’. Voor deze serie maakte Eva ook een EP.

Op de EP ‘Bodem’ staan vijf uiteenlopende tracks die ook te horen zijn in de serie. De titeltrack ‘Bodem’ wordt veel geshazamed en staat in op nummer 6 in de Nederlandse ‘Discovery’ lijst van Shazam.

NPO-serie Bodem

BNNVARA geeft cabaretier en actrice Eva Crutzen volledig vrij spel voor haar eerste eigen fictieserie “Bodem“, waarin ze niet alleen de hoofdrol speelt maar ook alle afleveringen schreef, regisseerde en meerdere liedjes zingt. De serie volgt het leven van dertiger Cat, die worstelt met zelfdestructie, persoonlijke demonen en een gebrek aan houvast. Terwijl ze haar weg zoekt tussen onvoorspelbare relaties, onverwachte zwangerschappen en een uitdagende baan, vindt Cat haar toevlucht in seks en alcohol. “Bodem” staat garant voor eigenzinnige ideeën en schaamteloze eerlijkheid, en toont Crutzen als een groot talent in het Nederlandse serielandschap. Het tweede seizoen is inmiddels besteld.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.