MuziekPop

Eva van Manen – Wie Weet Nou Alles

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse zangeres/songwriter en producer Eva van Manen presenteert vandaag haar nieuwe single ‘Wie Weet Nou Alles’. Een organische mix van electro, pop en hiphop met als diepere boodschap de overtuiging dat we minder snel moeten oordelen en juist meer open zouden moeten staan voor wat er om ons heen is.

Wij van Nieuwste Hits zagen Eva van Manen tijdens Noorderslag 2020 en op het ‘Voor Al Dat Ik Bemin’ festival in Hedon. Beide optredens vielen erg in de smaak. Eva weet haar publiek langzaam te verleiden en mee te nemen in haar live-set. Eva schrijft haar teksten aan de hand van een onuitputtelijke gedachtenstroom over de maatschappij, de wereld en haar persoonlijke zieleroerselen. Dit hoor je onder andere op haar debuutalbum ‘Politiek & Liefde’.

Eva van Manen – Wie Weet Nou Alles

‘Wie Weet Nou Alles’ gaat over betweters en mensen die zonder naar anderen te luisteren meteen overal een mening over hebben. Meningen die als hashtags en Twitter-berichten ook zonder nuances de wereld in moeten. Als vervolg op haar album ‘Politiek & Liefde’ waar ze maatschappelijke situaties die haar frustreerden benoemde, schrijft Eva haar nieuwe nummers vanuit een zoektocht naar hoe we door het loslaten van oude denkbeelden juist nieuwe inzichten kunnen krijgen. Ze produceerde de track samen met Kéwork. Om vervolgens in de studio op met jazz- en popmuzikanten Xander Vrienten, Kick Woudstra en Jordy Kalfsvel. Daarbij was Xander Vrienten (Bassist Jett Rebel) haar muzikale klankbord.

Tijmen Horstman sprak in zijn radioprogramma met Eva van Manen
In dit interview vertelde ze dat het album de naam “De Diepte In” krijgt en ook op vinyl uitkomt. In november is het plan dat ze een clubtour gaat doen door Nederland met live band! Natuurlijk verteld ze ook over haar album en hoe die tot stand kwam. Je hoort het hieronder in het interview.

Beluister hieronder ‘Wie Weet Nou Alles’

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.