MuziekNieuws

F – Geen Fuck Om Jou

FDe band F tekende dit voorjaar een platendeal bij Redline Music een label van CNR Music. Het eerste resultaat van deze deal is de single “Geen Fuck Om Jou”.

F kan je kennen van hun bescheiden zomerhitje “Fantastiez” uit 2007 (later opnieuw uitgebracht). Het ging pas echt hard met de heren toen hun single “Fever” uitkwam. Ze werden uitgenodigd door DWDD, speelde bij Giel Beelen en Claudia de Breij en waren in meerde hitlijsten terug te vinden. “Fever” kwam uit een gloednieuw concept dat F had bedacht. Ze brachten om de 6 weken een single uit inclusief videoclip. Na 17 releases vonden ze het genoeg en was het tijd voor wat anders. De band wilde meer tijd nemen om nieuwe nummers te schrijven.

Het resultaat daarvan is “Geen Fuck Om Jou”! Een leuke single die meteen in je hoofd blijft hangen. In de clip zie je BNN-presentator Tim Hofman in de hoofdrol. De clip werd na 15.000 views offline gehaald door Youtube omdat er te veel naakt in zat. De heren van F hebben de clip daarom aangepast. Na een dag stond “Geen Fuck Om Jou” al in de top 10 van de Itunes top 100. Het zou dus zomaar weer een hitje kunnen worden!

Beluister hieronder “Geen Fuck Om Jou”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “F – Geen Fuck Om Jou

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.