MuziekNieuws

F – Wat Een Leventje

F - Wat Een Leventje(Nieuwste Hits) – F is een band uit Den Haag die een cross-over maakt van rap, rock en funk. Hun nieuwe album “Drama op de dansvloer” is uit! De eerste single van dat album heet ‘Wat Een Leventje”

De nieuwe single “Wat Een Leventje” moet volgens de mannen van F het nieuwe levensmotto worden. Het is dan ook een nummer geworden met een funky sound. In onderstaand filmpje zie je dat het refrein “oe
wat een leven, au, wat een leven, yes, wat een leven, wat een leven, wat een leventje
” meteen door het publiek wordt opgepikt. Op het album “Drama op de dansvloer” worden meerdere thema’s aangesneden zo gaat het over de sportschool en over talentenshows. Hun sound kan je vergelijken met Chef’Special met het enige verschil dat F is overgestapt op de Nederlandse taal.

De band van november 2010 tot december 2012 onder de noemer CRC (Continu Release Concept) 17 singles uit. Dit bijzondere concept zorgde voor veel media-aandacht. Maar naar 17 singles vonden ze het genoeg en brachten de single “Geen Fuck Om Jou” uit samen met Tim Hofman (debroervanroos).

Beluister hieronder “Wat Een Leventje live op de Parade”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.