MuziekRock

Fat Dog – All The Same

(Nieuwste Hits) – De Londense band Fat Dog staat bij veel muziekliefhebber op de rader om in de gaten te houden in 2024. Dit terwijl de bands pas twee singles uit heeft waarvan ‘All The Same’ de nieuwste is.

Fat Dog, een heerlijk tegendraadse band uit Zuid-Londen, heeft zijn naam gevestigd in de Londense muziekscene, en dat is niet zonder reden. Gevormd te midden van de pandemie, ademt de band een zekere sociale weerstand uit, die zowel in hun rauwe vocalen als in hun songwriting tot uiting komt. Hun geluid balanceert tussen distorted rock ‘n’ roll en furieuze punk, vermengd met futuristische synths en krachtige backbeats.

In de iconische Windmill in Londen heeft Fat Dog zijn strepen verdiend, en hun optredens zijn een intense ervaring. Met nummers als “King of the Slugs” en ‘All The Same’ nemen ze je mee op een reis vol rauwe energie en duistere atmosferen. De mix van saxofoon, toetsen en elektronica met opgejaagde ritmes zorgt voor een unieke en fascinerende geluidsmix die je nog nooit eerder hebt gehoord.

Als klap op de vuurpijl heeft de band van de single ‘All The Same’ een remix laten maken door Mandy, Indiana waardoor het nummer een hele andere sound en vibe heeft gekregen.

Fat Dog op Eurosonic

Fat Dog is niet zomaar een band; ze zijn een sensatie. Tijdens hun optredens op Eurosonic, het showcase-festival voor opkomende Europese acts, weten ze met slechts twee singles op zak de zaal volledig te verpletteren. Een buzz rondom de band lijkt geboren. Na afloop praat iedereen over Fat Dog, en het is duidelijk dat ze niet snel zullen worden vergeten. Met hun explosieve energie en ongepolijste geluid zijn ze een band om in de gaten te houden en een graag geziene gast op vele festivals

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.