MuziekNieuws

Fenech – Soler – Magnetic

Fenech-Soler(Nieuwste Hits) – Fenech-Soler is terug van weggeweest met de single “Magnetic”. De single staat op het tweede album Rituals die 2 september in de winkel ligt.

Fenech-Soler bracht in 2010 hun gelijknamige debuutalbum uit. Dit album werd goed ontvangen door het publiek. De radiostations pikte de singles “Demons“, ‘Stop and Stare” en “Lies” op. Stuk voor stuk nummers met pop en dance invloeden. Maar net voordat de band het album echt goed kon gaan promoten werd er bij de zanger Ben Duffy kanker geconstateerd.

Dit was een grote klap voor de hele band. Gelukkig is hij weer helemaal hersteld en kon de band beginnen met het tweede album. Ze kregen daarbij de hulp van producer Tim Goldworthy (LCD Soundsystem) en de Zweedse producer Style of Eye (Icona Pop).

Fenech-Soler bracht 2 teasers uit om het publiek vast op te warmen voor het album. De eerste was “All I Know” en de tweede single was “Maiyu“. Die laatste lijkt meer op de nieuwe single “Magnetic”. Een nummer vol met prachtige hooks en synthesizers.

Beluister hieronder “Magnetic”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.