HiphopMuziek

Fey Coeur en YelleY – Chillen met mijn kat

(Nieuwste Hits) – Fey Coeur en YelleY hebben tijdens de lockdown veel muziek gemaakt! Er komt zelfs een album aan en als opwarmtje is nu al de single “Chillen met mijn kat” uitgebracht.

Fey Coeur wiens echte naam Bob Boevé is had door Corona weinig live-optreden als muzikant. Hij had daardoor genoeg tijd over om te proberen HipHop te maken. Jelmer Weening aka YelleY wilde hier graag aan meewerken. Als inspiratie voor het nummer heeft Fey Coeur zijn katten gebruikt waar die vanwege Corona veel mee heeft gechillt. Hij heeft eerst een beat en couplet gemaakt en YelleY heeft het nummer later aangevuld. YelleY zijn verse is lekker dubbelzinnig geworden. Hoor jij wat YelleY eigenlijk bedoelt?

Album
Fey Coeur is van plan een album uit te brengen waarop hij samenwerkt met verschillende mensen. Op de volgende single die waarschijnlijk in april uitkomt werkt hij samen met twee vrienden. Hij schakelde zijn buurmeisje in voor een track en ook YelleY doet op meerdere nummers mee.

Beluister hieronder het interview die Tijmen had met de heren. Hierin vertellen ze o.a. over de toekomst en hoe ze elkaar hebben leren kennen.

Beluister hieronder “Chillen met mijn kat”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.