MuziekPop

Flowers For A Lonely Soul – This Is Not Boring

(Nieuwste Hits) – Flowers For A Lonely Soul viert dit jaar hun 25-jarige jubileum met de release van ‘III’. De eerste single van het album is “This Is Not Boring”.

Flowers For A Lonely Soul bestaat uit Nico Kerver en Oscar Langerak. Singer-songwriters en producers die akoestische instrumenten afwisselen met drumcomputers en synthesizers om een fris popgeluid te creëren. De mannen laten zich inspireren door artiesten uit verschillende genres van Jack Johnson tot Jack Garatt.

Flowers For A Lonely Soul – This Is Not Boring

Het album ‘III’ komt op 1 november 2016 uit. De eerste single en tevens de opener van het album is “This Is Not Boring”. Het nummer is een vrijbrief voor de muzikale avonturen van Flower For A Lonely Soul. Dit is niet saai, dit is wat ze doen en wie ze zijn. De mannen staan voor muziek maken, vriendschap en dromen delen.

Beluister hieronder “This Is Not Boring”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.