MuziekNieuws

Fokko – Anna

FOKKO(Nieuwste Hits) – Fokko Mellema ken je misschien als frontman van de band Want Want. Hij maakt nu liedjes onder zijn eigen naam Fokko en doet mee aan de Beste Singer – Songwriter van Nederland.

Fokko is afgestuurd aan de Rockacademie als docent/songwriter. Hij scoorde met zijn band Want Want een cult hit met het nummer “Kip, Paard, Koe“. Maar na een tijdje liep hij vast met het schrijven van nieuwe liedjes. Hij besloot alleen met zijn gitaar liedjes te gaan schrijven en Fokko was geboren. Hij bracht de gelijknamige EP uit met daarop 5 nummers waaronder “Zondagnacht” en “Bij Mij Thuis“.

Fokko doet ook mee aan het derde seizoen van de Beste Singer – Songwriter van Nederland(DBSSW). Hij zingt tijdens zijn auditie het nummer “Anna“. Dat gaat over een ongelukkig meisje. Fokko vindt ongelukkige meisjes het leukste! “Die kunnen namelijk lekker moeilijk doen en zeiken. Er gebeurt dan tenminste wat” aldus de zanger.

Beluister hieronder “Anna”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.