MuziekNieuws

Fossil Collective – Wolves

Fossil CollectiveHet uit Leeds afkomstige duo Fossil Collective heeft 8 april hun debuutalbum ‘Tell Where I Lie’ uitgebracht. De eerste single van dit album heet “Wolves”.

Het duo bestaat uit multi-instrumentalisten David Fendick en Jonny Hooker. Die samen een prachtig debuutalbum hebben afgeleverd. Dat je doet denken als artiesten als Fleet Foxes, Band of Horses en Neil Young. Toch heeft Fossil Collective het voor elkaar gekregen om een eigen sound neer te zetten.

De eerste single “Wolves” is een harmonieuze track geworden. Het nummer wordt gedreven door piano en gitaar en dromerige vocalen. In de videoclip zie je een bebaarde man in een badkuip verdwalen in gedachten en in besneeuwde bossen. De clip is de moeite van het kijken zeker waard!

Beluister hieronder “Wolves”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.