MuziekNieuws

Foster The People – Coming Of Age

Foster The People(Nieuwste Hits) – Foster The People is terug van weggeweest! Hun nieuwe single “Coming of Age” is afkomstig van het nieuwe album “Supermodel” dat op 18 maart uit komt.

Foster The People scoorde een enorme hit met “Pumped Up Kids“. Deze single stond op het succesvolle album “Torches” uit 2011. Nu zijn de heren er klaar voor om de hitlijsten te bestormen met hun nieuwe album “Supermodel”.

“Coming of Age” is het eerste wapenfeit van dat album. Het is een sterke single die uitermate geschikt is voor de radio. Na een keer luisteren blijft het refrein al in je hoofd zitten. Volgens frontman Mark Foster wordt “Supermodel” niet de plaat die mensen gaan verwachten. Hij is dan ook erg benieuwd hoe het album wordt ontvangen beter of slechter?

Beluister hieronder “Coming Of Age”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.