MuziekNieuws

Franz Ferdinand – Love Illumination

Franz Ferdinand(Nieuwste Muziek) – Franz Ferdinand brengt 27 augustus zijn nieuwe album “Right Thoughts, Right Words, Right Action” uit. In 2011 gingen de geruchten al dat ze bezig waren met de opvolger van het in 2009 verschenen “Tonight: Franz Ferdinand

Franz Ferdinand is een lange tijd van de grote podia verdwenen. In 2012 stonden de heren op Into The Great Wide Open. Via via had de band gehoord dat er mooie dingen gebeuren op Vlieland en daarom wouden ze er maar wat graag optreden. Dit jaar staan ze op Lowlands en Pukkelpop.

De bookers durven het nog steeds aan om Franz Ferdinand te boeken voor de grote festivals. Dat is ook niet gek als je luistert naar de nieuwe single “Love Illumination” een typische Franz Ferdinand song. Met een lekker gitaar rifje en de kenmerkende zang van Alex Kapranos. Ze hebben ook nog een ander nummer uitgebracht “Rigt Action”. Beide nummers staan op het nieuwe album ‘Right Thoughts, Right Words, Right Action‘ die je hier alvast kunt bestellen!

Beluister hieronder “Love Illumination”

Beluister hieronder “Right Action”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.