DanceMuziek

Fred Again.. – places to be (feat. Anderson .Paak & CHIKA)

(Nieuwste Hits) – Fred Again.. heeft ons opnieuw verblijd met een knaller van een single! Samen met de getalenteerde Anderson .Paak en de opkomende rapper CHIKA, heeft hij de nieuwe single “places to be” uitgebracht. Dit nummer, dat al eerder geteast werd tijdens Fred’s uitverkochte show in Perth en verrassingsshows in Mexico, belooft dé zomerhit van 2024 te worden.

Een nieuwe zomerse vibe

“places to be” is een energiek en opbeurend nummer dat perfect past bij de zonnige maanden die voor de deur staan. Met zijn kenmerkende melodische synths en een opzwepende techno beat, brengt Fred Again.. een sound die je direct op de dansvloer wil krijgen.

Een blik op de songtekst

De songtekst van “places to be” is even pakkend als de beat. CHIKA opent het nummer met de verse:

When I get home, I want you
When I get home, I want you
(Hello, hello, hello, hello)
Hello, I got places to be
Places to be

Deze woorden geven de toon aan voor een nummer dat draait om verlangen en de drang om samen te zijn. Anderson .Paak voegt hier zijn unieke stijl aan toe in de tweede verse:

Hello, I got places to be
Pretty, pretty, brown, round, got me weak in the knees
Slow up, your homie down, I'm re-adjustin' my speed
I've been gone too long, baby doll, don't leave

Een samenwerking om u tegen te zeggen

Fred Again.. staat bekend om zijn vermogen om geweldige samenwerkingen tot stand te brengen, en “places to be” is daarop geen uitzondering. Met bijdragen van Anderson .Paak, bekend om zijn veelzijdigheid en soulvolle stem, en CHIKA, die indruk maakt met haar krachtige rap, is dit heel veelzijdig nummer.

Niet te vergeten, de productie werd mede mogelijk gemaakt door Fred’s trouwe kompanen Skrillex en Boo, die samen de perfecte mix hebben gevonden om dit nummer tot leven te brengen. Fred Again.. deelde op zijn Instagram de vreugde over deze samenwerking en het ontstaan van de track, waarbij hij beelden deelde van hem en Skrillex in de studio.

Mis het niet!

Voor de liefhebbers van nieuwe muziek en de Nieuwste Hits is “places to be” een absolute banger. Fred Again.., Anderson .Paak en CHIKA hebben een nummer gecreëerd, waar je nog lang van kan genieten. Zorg dat je dit nummer toevoegt aan je zomerplaylist en laat je meevoeren door de aanstekelijke beats en melodieën.

Fred Again.. is in augustus weer in Nederland te zien als headliner op Lowlands. Zorg dat je erbij bent om deze en andere hits live te ervaren!


Lees hier of hier nog meer over Anderson Paak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.