MuziekPop

Friday – Room To Grow

(Nieuwste Hits) – Vandaag heeft het duo Koen Brouwer en Quinten Huigen, beter bekend als FRIDAY hun nieuwe single ‘Room To Grow’ uitgebracht.

Met ‘Room To Grow’ brengen ze een track die draait om hoop en veerkracht. Het nummer is geschreven door Koen, Quinten en Judy Blank en is geproduceerd door Mark van Bruggen. De track belicht de kracht van het herpakken van jezelf vanuit donkere tijden. Met mix door Cenzo Townshend, bekend van zijn werk met bands als Keane en Editors, staat ‘Room To Grow’ klaar om een verfrissende boodschap van veerkracht te brengen.

De frontmannen van FRIDAY, die hun unieke stijl hebben gevonden op het kruispunt van indierock, jazz en pure pop, zingen in ‘Room To Grow’ over hun persoonlijke ervaringen met het omgaan met moeilijke situaties. De single is hun persoonlijke lijflied geworden waarin ze delen hoe ze hebben geleerd om terug te krabbelen vanuit uitdagende momenten.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.