MuziekNieuws

Fritz Kalkbrenner – Back Home

Fritz Kalkbrenner Back Home(Nieuwste Hits) – De Duitse zanger, muzikant en muziekproducent Fritz Kalkbrenner is bezig met zijn derde album “Ways Over Water”. Dit album komt dit najaar uit en als voorproefje heeft hij ‘Back Home’ uitgebracht.

Fritz Kalkbrenner is bij het grote publiek bekend geworden met de single “Sky and Sand“. Op dit nummer van zijn bekendere broer Paul Kalkbrenner verzorgde Fritz de vocalen. Door dit nummer zit het herkenbare stemgeluid van Fritz goed in het geheugen van veel mensen gegrift. Elke keer herinnert het ons aan de afgelopen zomer. Dit gevoel komt ook terug op zijn nieuwe single “Back Home”.

In het najaar van 2014 komt het derde album “Ways over Water” uit. Het album staat weer vol met een mix van techno beats met melodische elementen en zijn kenmerkende stemgeluid. Fritz Kalkbrenner is er op zijn album in geslaagd om ons te verassen met hoorns en gitaren op elk nummer. Maar hij verliest nooit zijn typische sound uit het oog.

Beluister hieronder “Back Home”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.