IndieMuziek

Gabriel Rios – Pedacito de papel

(Nieuwste Hits) – Gabriel Rios, de getalenteerde Latin/Pop crooner, heeft zijn nieuwste single ‘Pedacito de Papel’ uitgebracht, die een voorproefje geeft van zijn nieuwe album ‘Playa Negra’. Het album staat gepland voor release deze herfst. Sinds zijn album ‘Flore’ uit 2021 heeft Rios een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt als singer-songwriter, waarbij hij dieper ingaat op zijn artistieke expressie en zijn muzikale veelzijdigheid verkent.

Playa Negra
‘Playa Negra’ belooft een opvallend spaanstalig album te worden, wat een nieuwe creatieve richting aangeeft voor Rios. Dit biedt een spannende kans voor fans om zijn muzikale reis te volgen en te zien hoe hij evolueert als artiest.

Sinaasappelsap
Geboren in San Juan, Puerto Rico, verhuisde Rios op 17-jarige leeftijd naar België om kunst te studeren aan de Luca School of Arts in Gent. Na zijn studie bleef hij in Gent wonen, waar hij begon met het maken van muziek. Zijn debuutalbum ‘Ghostboy’ was een doorslaand succes, met het iconische nummer ‘Broad Daylight’ dat nog steeds herinneringen oproept aan de bekende sinaasappelsapreclame.

Klein stukje Papier
De tekst van ‘Pedacito de Papel’ weerspiegelt diepere thema’s van verlangen naar liefde, begrip en spirituele vervulling. Het beschrijft een ontmoeting in een natuurlijke omgeving, waar een stukje papier symbolisch de diepten van het bestaan onthult. Het nummer moedigt aan tot het omarmen van vreugde, vooral tijdens de rumba wanneer vrouwen dansen, en roept op tot een terugkeer naar geliefden, terwijl het het leven viert door middel van muziek en dans. Met zijn rijke lyriek en meeslepende melodieën belooft ‘Pedacito de Papel’ een andere kant van Gabriel Rios te tonen, en fans kunnen niet wachten om meer te ontdekken over dit nieuwe hoofdstuk in zijn muzikale reis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.