HiphopMuziekPop

Gelukzoekers – FF Normaal

(Nieuwste Hits) – Gelukzoekers is een nieuwe formatie uit Rotterdam! De eerste single brachten ze uit rondom de verkiezingen en heet “FF Normaal”.

In de lente van 2015 kwam Sero van Dongen onverwachts in de kelder van De Alien Disco Records Studio te recht. Achter de mengtafel zat de overgrootvader van de Rotterdamse Underground “Mario Gucci”. MC Sero was zwaar onder de indruk van alle knipperende lampjes, kabels en schuifjes dat hij er de zin “Dit lijkt wel mission control for the underground.” uitgooide. Mario Gucci vond dit zo’n sterke zin dat ze er meteen de single “Mission Control” van hebben gemaakt.

Gelukzoekers – FF Normaal

Vanaf “Mission Control” tot aan nu heeft de formatie niet stilgezeten. Ze besloten naast hun Engelstalige projecten het Nederlandstalige popreggae project “Gelukzoekers” te starten. Het debuutalbum “De Reis” ligt klaar voor de perserij en de Gelukzoekers zijn druk bezig om muzikanten om zich heen te verzamelen om live een strakke set neer te zetten. De eerste single is het maatschappij kritische “FF Normaal”. De formatie noemt het zelf “Een oproep tot solidariteit en gezelligheid. En een keihard tegengeluid ter bestrijding van verharding en vereenzaming”.

Check voor meer muziek van de Gelukzoekers hun soundcloud.

Beluister hieronder “FF Normaal”
We

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.