MuziekNieuws

Gers Pardoel & Doe Maar – Liever Dan Lief

Gers Pardoel heeft “Liever Dan Lief” van Doe Maar in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is de officiële videoclip van het nummer uitgekomen. Het nummer is de titelsong geworden van de speelfim Alles Is Familie die 22 november in de bioscoop verschijnt.

Gers Pardoel heeft dit nummer samen met Doe Maar. Doe Maar heeft gevraagd aan allemaal rappers om hun hits in een nieuw jasje te steken. Deze nummers zijn te horen op Doe Maar Versies / Limmen Tapes. Extince, Spinvis, Kempi, Rico, Sticks, Winne en Kubus zijn ondere andere te horen op het album.

In de videoclip zijn stukjes te zien uit de film Alles Is Familie. In de clip zijn verschillende acteurs uit de film te bewonderen waaronder Carice van Houten, Thijs Römer, Martine Bijl, Tjitske Reidinga en Willeke Alberti. Zou dit voor Gers een nieuwe hit worden? Persoonlijk vind ik er betere nummers op het album staan. Maar we wachten het af!

Beluister hieronder “Liever Dan Lief”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.