MuziekNieuws

Gert Zomer – Beautiful

Gert Zomer (ThomasThijssen)(Nieuwste Hits) – De uit Amersfoort afkomstige Gert Zomer geeft zijn visitekaartje af met zijn debuutsingle “Beautiful”. Een heerlijk lente liedje met aanstekelijk basloopje.

Singer-songwriter Gert Zomer lanceerde deze week zijn eerste single onder zijn eigennaam. Het nummer “Beautiful” past met zijn lente groove perfect bij de tijd van jaar. De aanstekelijke gitaarriffs en achtergrondkoortjes blijven in je hoofd zitten en dan hebben we het nog niet eens gehad over de schattige videoclip.

De videoclip speelt zich af in pittoreske delen van de stad Amersfoort. Je wordt meegesleept in een verterende romance tussen twee kleuters. De clip is zo lief dat je er als kijker automatisch een glimlach van op het gezicht krijgt. Gert Zomer laat hiermee een serieuze nieuwkomer te zijn in het Nederlandse poplandschap. Nu is het afwachten wat zijn vervolg single gaat worden!

Beluister hieronder “Beautiful”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.