DanceMuziek

Giocatori & Lil’Kleine ft Ronnie Flex & Sjaak – Alleen

(Nieuwste Hits) – Het opkomende dj/producers trio Giocatori brengt zijn eerste officiële single “Alleen” uit. Een future house nummer met extra vocals van Ronnie Flex en Sjaak.

Giocatori bestaat uit Celvin van het Schip, Dennis Brugman en Jorik Scholten. Laatstgenoemde ken je beter onder zijn artiestennaam Lil’Kleine. Hij won afgelopen weekend de Popprijs met het project New Wave. Waar onder andere de grote hit “Drank & Drugs” vanaf komt. Door dit grote succes heeft hij een erg drukke agenda. Giocatori heeft daarom Bruno Prent erbij gehaald om de act te vergezellen tijdens boekingen en dat is hard nodig want de act heeft ook een goed gevulde agenda. De mannen stonden o.a. op Tomorrowland, Wish en Solar.

Giocatori – Alleen

Giocatori maakte al de officiële remix voor “Warriors” van Nicky Romero. Ook maakten ze remixen van “Drank & Drugs“, “No Go Zone” en “Zeg Dat Niet” nummers van het New Wave project. Aan dit project werkte naast Lil’Kleine ook Ronnie Flex mee. De link naar deze refreinkoning was dan ook snel gemaakt voor de eerste officiële single “Alleen”. Het is een future house nummer geworden die wel is de radio doorbraak van Giocatori zou kunnen betekenen. Ronnie Flex zorgt voor de opener en het refrein dat niet meer uit je hoofd gaat. Lil’Kleine noemt zich zelf de Nederlandse Justin Bieber en Sjaak maakt het nummer af met zijn opvallende stem op het einde van het nummer.

Beluister hieronder “Alleen”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.