DanceMuziekNieuws

Giorgio Moroder ft. Kylie Minogue – Right Here, Right Now

Giorgio-Moroder-ft-Kylie-Minogue(Nieuwste Hits) – De iconische Italiaanse disco producer Giorgio Moroder werkt voor het eerst sinds 30 jaar aan een nieuw album. Op zijn eerste single “Right Here, Right Now” werkt hij samen met Kylie Minogue.

De Australische zangeres staat bekend om haar dansbare muziek. Het was dus een voor de hand liggende keuze om Kylie Minogue te vragen voor deze single. Op “Right Here, Right Now” is een Daft Punk-achtige sound te horen waar de stem van Kylie perfect bij past. Het is niet zo gek dat er een Daft Punk-achtige sound te horen is. Giorgio Moroder heeft namelijk meegewerkt aan het laatste album van het Franse duo.

Giorgio Moroder’s eerste solo album sinds 30 jaar komt dit voorjaar uit. Naast Kylie Minogue zijn o.a. Micky Ekko, Sia, Britney Spears en Charli XCX op het album te horen.

Beluister hieronder “Right Here, Right Now”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.