MuziekPop

Glen Faria – Zij Weet Het

(Nieuwste Hits) – Glen Faria, de rappende singer-songwriter die ons land rijk is, komt ons verblijden met zijn nieuwe single ‘Zij weet het’. Bekijk nu de sfeervolle videoclip ‘Zij weet het’ van Glen Faria aka Fit aka MC Fit.

Van MC Fit naar Glen Faria
Glen Faria is bekend geworden als rapper ‘MC Fit’ van de ‘Flinke Namen’. In 2013 kwam zijn eerste soloalbum uit genaamd ‘Glen Faria’ en hiervoor gebruikte hij de naam ‘Fit’. Op dit album zette hij de toon voor zijn nieuwe muziek: rustig, af en toe een gitaar en (nog) meer zang. Luister bijvoorbeeld ‘Stapje Terug’ met Laura Jansen.

‘Zij weet het’ brengt Fit uit onder zijn eigen naam ‘Glen Faria’. Tegenwoordig kunnen we Glen meer een singer-songwriter noemen dan een rapper. De zanger, rapper en liedjesschrijver maakt met name rustige en makkelijk in het gehoor liggende nummers. Dit geldt ook voor deze nieuwe single.

Tweede soloalbum van Glen Faria?
De nieuwe single ‘Zij weet het’ is onderdeel van Glen Faria’s aankomende project. Of dit nieuwste project zijn tweede soloalbum wordt, is maar te vraag. Hierover is helaas weinig bekend, maar de komende maanden gaan we meer horen. Ik hoop dat Glen’s aankomende project net zo verassend is en net zulke sterke liedjes bevat als zijn eerste album

Meer Fit of Glen Faria?
Spreekt de muziek van Glen jou aan? Ga dan vooral zijn album uit 2013 luisteren. Verder heb ik hier nog vier mooie nummers voor je:

  1. MC Fit ft Big Two – Stapje Terug
  2. MC Fit ft – Probleem
  3. Tourist LeMC ft Fit –  Adieu
  4. Dio ft Fit – De Man

Lees ook:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.