Go Back To The Zoo – Charlene

2

go-back-to-the-zoo(Nieuwste Hits) – Go Back To The Zoo heeft een nieuwe single uitgebracht. De single heet ‘Charlene’ en er zit een interactieve video bij! Je kan er zelf deel vanuit maken als je de webcam aanzet. De heren hebben de single vast uitgebracht omdat ‘Charlene’ zonnig aanvoelt.

De heren van GBTTZ hebben nog geen concrete plannen voor een nieuw album. Ze zitten al wel in de studio om nieuwe nummers te schrijven en op te nemen. Vorig jaar verscheen het album “Shake A Wave“, de opvolger van het succesvolle debuut album “Benny Blisto“.

Inspiratie voor het nummer hebben ze gehaald uit het schilderij ‘Charlene’ van Robert Rauchenberg. Het schilderij is te bewonderen in het Stedelijk Museum van Amsterdam. Het nummer is een ode aan de liefde en de popmuziek.

Beluister hieronder  ‘Charlene’

Muziek  (468x60)

Share.

About Author

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en draait wekelijks de Nieuwste Hits in zijn eigen radioprogramma Tijmen Only. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 reacties

  1. Pingback: Go Back To The Zoo – Charlene | Radio Carpe Diem

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.