MuziekNieuws

Go Back To The Zoo – You

Go Back To The Zoo - You - Sanja Maruèié(Nieuwste Hits) – Go Back To The Zoo staat aan de vooravond van een nieuwe clubtour! De band uit Nijmegen heeft daarom de single “You” uitgebracht.

Het nummer is afkomstig van hun derde album “ZOO“. Voor het album schakelden Cas en Teun Hieltjes, Lars Kroon en Bram Kniest de Britse topproducer Youth in. Youth zat eerder achter de knoppen bij bands als Primal Scream en The Verve. De cd is gemixt door Tim Bran (London Grammar, La Roux).

De heren hebben dagen lang met elkaar in de studio gezeten op zoek naar geluiden en songs. Ze wilden iets maken wat anderen raakt. Go Back To The Zoo wil zich zelf niet verschuilen achter slechte opnames of ironie. Van het album “ZOO” zijn “(I Just Wanna) Milkshake“, “Head Up High” en “Julia” al goed opgepakt door radiostation. De kans is dus groot dat “You” niet achterblijft.

Beluister hieronder “You”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.