MuziekNieuws

GOSTO – Sold

GOSTO(Nieuwste Hits) – Roel GOSTO Vermeer is een student aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij timmert op dit moment hard aan de weg met zijn gelijknamige debuut EP ‘GOSTO’!

Roel GOSTO Vermeer is een zanger, songwriter en producer en alsof dat nog niet genoeg is, is hij ook nog eens een multi-instrumentalist. Hij is haalt zijn inspiratie uit reizen, chaos en liefde. Maar ook uit artiesten als Flying Lotus, James Blake en Thom Yorke (Radiohead).

GOSTO zoekt op zijn debuut EP de mix tussen elektronische beats en akoestisch samenspel. Op zijn zelf geschreven en geproduceerde nummers laat hij deze stijlen samenkomen in een soulvolle dub trip-hop sound. Waarop zijn zang enorm goed uitkomt. GOSTO wordt dan ook al de Nederlandse Chet Faker genoemd! GOSTO is een artiest om in de gaten te houden dus hij speelt deze zomer op verschillende plekken in het land.

Beluister hieronder “Sold”

Beluister hieronder live “Take Control”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.