DanceMuziekPop

GRAMS – Gucci Pants

(Nieuwste Hits) – GRAMS is een project van Joshua Nolet (Chef’Special) en drie vrienden. Het is ontstaan als geintje maar de mannen hadden er zoveel lol in dat de kans groot is dat er meer muziek uitkomt.

Het collectief bestaat naast Joshua uit David Jan Bronsgeest als regisseur en Bart Possemis en Max Oude Weernink als producers. De heren bedachten het nummer als grap op de zolder van Joshua Nolet. De heren wilden graag een partynummer maken voor na de lockdown en zo ontstond “Gucci Pants”. 

Het nummer is een reactie op hoe saai het leven de afgelopen tijd is geweest. “Vanwege corona mochten we niks, geen feestjes, geen concerten en we konden niet dansen“, aldus Joshua. Vandaar ook dat hij in de videoclip uit de gevangenis loopt en eindelijk weer naar buiten mag. Ook de “Gucci pants dance” ontstond spontaan tijdens het opnemen van het nummer!

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.