MuziekNieuws

Great Minds

Great MInds(Nieuwste Hits) – De Nederlandse super hiphopgroep Great Minds heeft belachelijk goede debuutplaat afgeleverd! De plaat is 8 juni uitgekomen via TopNotch. De eerste single heet “Doag”.

Great Minds staat vol heerlijk oude funk/soulbeats geproduceerd door Dokter Moon. Het super trio Sticks, Jiggy Djé en Winne zorgen met hun goed getimende raps voor een fantastisch album! Het plezier straalt van het album die in Parijs en de Ardennen is opgenomen af. Dat komt mede doordat Great Minds gesprekken heeft toegevoegd tussen sommige nummers door.

De mannen hebben de meest actuele gebeurtenissen verpakt in rake teksten. Luister maar is naar het rauwe “Bommen in Bosten”. Op hun eerste single “Doag” komt Kleine Viezerik heel erg hard! Het album Great Minds gaan we zeker terug vinden in de jaarlijstjes!

Je kunt het album “Great Minds” hier bestellen.

Beluister hieronder “Doag”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.