MuziekNieuws

Greg Laswell ft Sara Bareilles – Come Back Down

De Amerikaan Greg Laswell is onbewust heel erg bekend bij het grote publiek. Veel van zijn muziek wordt gebruikt bij verschillende televisieseries, waaronder Grey’s Antanomy, Numb3ers en NCIS. Laswell heeft in april zijn vijfde album “Landslide” uitgebracht waarop verschillende beroemde zangeressen te horen zijn, zoals Sia en Sara Bareilles.

De openingstrack van “Landslide” heet Come Back Down” en is een samenwerking met Sara Bareilles. De zangeres die wij allemaal kennen van haar wereldhit “Love Song“. Aan het begin van het nummer vliegen de pianoklanken je om de oren. Ook komen er al snel een eindeloze reeks handclaps bij. Dit zorgt er voor dat het een lekker poprock nummer is geworden waarop de stemmen van Laswell en Bareilles perfect samen smelten.

Beluister hieronder “Come Back Down”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.