NieuwsPop

Gregory Porter – Dry Bones

(Nieuwste Hits) – Op 5 november komt het nieuwe album ‘Still Rising’ van Gregory Porter uit. Dit is het vervolg op zijn album ‘All Rise’ uit 2020. Als opwarmertje heeft hij nu alvast de single “Dry Bones” uitgebracht.

Gregory Porter noemt zijn nieuwe album de tussenstand van zijn muzikale reis. Op het album vind je zijn favoriete samenwerkingen en duetten, een selectie van enkele van zijn bekendste nummers én negen nieuwe liedjes. In navolging van ‘All Rise’ draagt hij op ‘Still Rising’ wederom een optimistische boodschap van leven en liefde uit met zijn muziek. Een voorbeeld hiervan is het nummer ‘Dry Bones’, waarmee Porter vandaag naar buiten is getreden, dat werd geschreven en geproduceerd door Troy Miller (Diana Ross, Emeli Sandé). Vorige week was daar nog de single “Making Love” die Porter opnam samen met Trijntje Oosterhuis.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.